Informació sobre rutes per fer en bicicleta amb descripció i enllaç per baixar-la i  afegir-la al gps.

RUTA ERMITA DELS REMEIS (+info)

RUTA CIRCULAR DE 14 KM. (autoguiada) Apte per a ciclistes ja iniciats o experimentats que vulguin fer una passejada. Surt de allotjament, poc desnivell, baixa dificultat tècnica. Transcorre per entorn rural, visitant ermita dels Remeis. Passa per diverses cases de pagès molt representatives de la comarca.

RUTA DE LES TORRES DE GUAITA (+ info)

RUTA CIRCULAR DE 30 KM. (autoguiada) Apte per ciclistes acostumats a pedalar 2 hores. Baixa dificultat tècnica. Surt de allotjament Passa per camins i carreteres locals visitant dues torres de guaita i el poble de Sanaüja.

CIRCULAR DE 42 KM (+info)

RUTA CIRCULAR DE 42 KM. (autoguiada) Apte per a ciclistes experimentats. Baixa dificultat tècnica. Surt de l’allotjament Una bona pedalada coneixent Pinell, Madrona i Sallent

RUTA DE LES MENTIDES PER CICLISTES (+info)

RUTA CIRCULAR DE 30 KM. (autoguiada 18,2 km. (9,1+9,1) + ruta senyalitzada circular de 12 km.) Surt des de l’allotjament, autoguiada de 9 km. fins empalmar amb la ruta senyalitzada de 12 km. Baixa dificultat tècnica. Apte per a cicloturistes acostumats a pedalar aquestes distàncies. Interès turístic.

RUTA PINELL. MADRONA, EL REMEI (+ info)

 

RUTES COMARCALS SENYALITZADES (+info)