Registre

13 / juny

Sortida

15 / juny

AdultsLa habitación nº 4 con baño

Les habitacionsDisposem de 3 habitacions de  matrimoni,  1  familiar per a 4 i 1 suit junior per a 4, totes amb bany. Podem afegir 2 supletoris.


Espais comunsHi ha una sala gran amb sofàs i  smarTV i una altra de menor amb "llar de foc" a la planta baixa. Ampli menjador i cuina totalment equipada. Wifi.

Els exteriorsCasa aïllada en un entorn rural.  Piscina de zona tancada, tractament salí. Porxo amb taula de picnic i chillout. Barbacoa. Zona infantil amb caseta de fusta

Pilar i la seva família us donen la benvingudaGaudiu d'un entorn rural allotjats a la Masia Rovira, les habitacions amb bany faran que la vostra estada sigui confortable. Dues sales, una amb “llar de foc”. Cuina ben equipada i ampli menjador. La piscina, en zona tancada i envoltada de natura, disposa de tractament salí. El porxo i la barbacoa, per als vostres àpats en grup. Espai perquè els nens corrin lliures i juguin a la caseta de fusta. Hi ha rutes senyalitzades per a senderistes i ciclistes i informació turística i d'activitats.

Descobriu El Solsonès, la comarca de les mil masiesEl recibidor

Sobre Nosaltres

Des de principis dels noranta ens dediquem al Turisme Rural, amb el Paller de Can Viladomat vam ser els primers de la comarca. L'any 2002 es va reconèixer la nostra implicació amb una medalla de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

Des del 2012 us oferim la Masia Rovira, un confortable allotjament en un entorn rural

L'entorn

/ca